Eetweetje venkel

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wortelen, spinazie en broccoli zijn groentes die we veel in de keuken zien, maar aan venkel wordt niet zo snel gedacht. Terwijl venkel een hele lekkere groente is waar veel gerechten mee kan worden gemaakt! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkere soep.

Venkel is een Aziatische groente met een uitgesproken anijsachtige smaak. Deze groente is een beetje zoet, maar als u hem rauw eet is venkel pittig van smaak. Wanneer venkel wordt gekookt, wordt de smaak zachter.

Ontvang een vrijblijvend advies

Laat geheel vrijblijvend uw telefoonnummer achter en wordt door de meest geschikte maaltijdservice gebeld over de mogelijkheden.

Ontdek meer verhalen

blog

Sugar snaps

Sugar snaps betekent in het Nederlands suikerpeultjes. De sugar snap is een peulvrucht die ontstaan is uit een kruising tussen erwten en peultjes. De sugar

blog

Kent u bulgur al?

Kent u bulgur al? Dit is de grotere en gezondere zus van rijst en couscous. Het heeft een grovere korrel dan couscous en bevat meer

Snel een maaltijdservice vinden…

Wilt u eenvoudig, snel en vrijblijvend een advies ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en de meest geschikte maaltijdservice belt u op!