Beheren van uw eigen vermelding...

Het opeisen van uw eigen vermelding

Op het moment dat er van uw maaltijdservice al een vermelding is op de website, is het mogelijk om deze op te eisen en in eigen beheer te nemen. Door het opeisen van een vermelding krijgt u meer mogelijkheden en invloed op de vermelding. Op de pagina van uw vermelding ziet u een knop staan met “Opeisen vermelding”. 

Het zoeken van mijn vermelding

Heeft u uw maaltijdservice nog niet kunnen vinden, dan is het mogelijk om deze via onderstaande zoekfunctie op te zoeken. 

Mijn maaltijdservice staat er niet tussen

Het kan voorkomen dat uw maaltijdservice nog niet op onze website staat. U kunt deze dan zelf toevoegen via toevoegen maaltijdservice. Na het indienen van de vermelding zal deze zo snel mogelijk worden goedgekeurd en zichtbaar worden.

SNEL EEN MAALTIJDSERVICE VINDEN

Bent u op zoek naar een geschikte maaltijdservice voor kant en klare maaltijden, maar wilt het niet lukken om de juiste te vinden? Of vindt u het makkelijk dat de beste maaltijdservice in uw regio u belt. Dan kunt u geheel vrijblijvend uw telefoonnummer achter laten en wordt u door de meest geschikte maaltijdservice gebeld over de mogelijkheden.

Zo ontzorgen wij het zoekproces en kunt op een zeer snelle manier genieten van dagverse maaltijden, koelverse maaltijden, vriesverse maaltijden of warme maaltijden.