Uw eigen vermelding opeisen

Het beheer volledig in controle

Iedereen wil het optimale rendement uit zijn vermelding halen. Dan is het handig om alle informatie die u wilt delen, te delen. Iedereen mag weten in welke gemeentes u bezorgt, welke dieetmaaltijden u beschikbaar heeft, op welk telefoonnummer u beschikbaar bent en nog vele andere zaken. De bezoeker is gebaat bij een zo compleet mogelijke vermelding.

De maaltijdservice staat er al

Op het moment dat wij van Maaltijdhulp al een beperkte vermelding van uw maaltijdservice hebben gemaakt, is het mogelijk om deze op te eisen en in eigen beheer te nemen. Door het opeisen van de vermelding krijgt u meer mogelijkheden en invloed op de vermelding. U kunt u dan profileren met alle toegevoegde waarde die u heeft. 

Heeft u warme maaltijden of bezorgt u koelverse of vriesverse maaltijden? Welke diëten biedt u aan? Kunnen er voorgerechten en nagerechten bestelt worden? Is het mogelijk om ook boodschappen te bestellen? Allerlei zaken die het verschil maken tussen uw maaltijdservice en die van een ander.

Vind mijn maaltijdservice

Er staan 29 verschillende kant en klare maaltijdservices op ons platform! Zoek de juiste maaltijdservice via de zoekfunctie en eisen deze snel op!

Mijn maaltijdservice staat er niet tussen

Het kan voorkomen dat uw maaltijdservice nog niet is aangemaakt als vermelding. Dan is het mogelijk om deze toe te voegen en zo onderdeel te worden van het platform voor maaltijdservices van Nederland.

U kunt dit doen door de maaltijdservice toe te voegen. Na het indienen van de vermelding wordt deze zo snel mogelijk goed gekeurd en zichtbaar op Maaltijdhulp.

Bekijk alle kant en klare maaltijdvoorzieningen

bord met penne tomaten en tomatensaus

Snel een maaltijdservice vinden…

Wilt u eenvoudig, snel en vrijblijvend een advies ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en de meest geschikte maaltijdservice belt u op!