Waarom deze service

Om onze bezoeker de juiste keuze te laten maken

Zoeken

Wij doen er alles aan om kinderen, mantelzorgers of zorgverleners die op zoek zijn naar een maaltijdservice voor senioren op weg te helpen, bij het maken van de juiste keuze.

Relevant

De bezoeker kan op basis van vastgestelde kenmerken, denk hierbij aan de soort maaltijden, manier van bezorgen of extra diensten, de perfecte maaltijdservice bij zijn wensen vinden. 

Succes

U bepaalt zelf het succes van uw maaltijdservice. U beheert namelijk zelf uw vermelding en vergroot uw succes door de juiste informatie met de bezoekers te delen.

Promotie

Wij promoten Maaltijdhulp op verschillende manieren en op verschillende kanalen. Zo boort u een divers aantal promotiekanalen aan.

Eenvoudig

Het aanvragen, onderhouden en beheren van de vermelding is zeer eenvoudig. U heeft er minimaal omkijken naar en dat alles voor een vast bedrag per maand.

Heeft u nog geen vermelding?

Het kan zijn dat uw vermelding nog niet aanwezig is op ons platform. Gelukkig kunt u deze vermelding eenvoudig zelf toevoegen. Wilt u liever dat wij dit voor u regelen? Stuur dan een bericht via de klantenservice.

 

Bekijk alle aangesloten maaltijdservices!

wit bord met kipfilet en sperziebonen

Snel een maaltijdservice vinden…

Wilt u eenvoudig, snel en vrijblijvend een advies ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en de meest geschikte maaltijdservice belt u op!